Tuotteet

Tuotteemme

Rumpu- ja ketjukorisuotimet ovat yleensä suuria raakaveden käsittelyyn tarkoitettuja suodattimia – tavallisimmin voimalaitoksissa sekä paperi- ja selluteollisuudessa. Kaikkien valmistamiemme laitteiden rakenteesta yli 95 % on kierrätettävää haponkestävää terästä. Koneidemme koko kehitys- ja tuotantoprosessi tapahtuu Suomessa, mikä takaa erittäin korkean kotimaisuusasteen.

Ketjukorisuodattimet

Ketjukorisuodattimet soveltuvat kohteisiin, joissa tuloveden pinnan korkeuden vaihtelu on suurta.
Koneen vaatima lattiapinta-ala on pienempi kuin saman kapasiteetin omaavalla rumpusuodattimella. Koneuusinnan yhteydessä voidaan uusi suodatin mitoittaa vanhaan kammioon ja vesiteihin sopivaksi.

Suodatinkorimme on varustettu tukiverkkolevyllä, joka takaa korin jäykän rakenteen ja suojaa varsinaista suodatinverkkoa vaurioitumasta. Korirakenteemme ansiosta useissa kohteissa myös kapasiteetin kasvattaminen aiemmasta on mahdollista.

Ketjun nivelrakenteen tiivistyksen ansiosta veden epäpuhtaudet eivät pääse kuluttamaan niveltä. Näin rakenne on pitkäikäinen ja huoltovapaa.

Rumpusuodattimet

Rumpusuodattimilla suodatetaan suuria vesimääriä edullisesti vähällä energian kulutuksella.
Rumpusuodattimet soveltuvat kohteisiin, joissa tuloveden pinnan vaihtelu on vähäistä.

Koneen matalasta rakenteesta johtuen vesiteiden rakennuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin kapasiteetiltaan vastaavan ketjukorikoneen rakennuskustannukset.
Koneuusinnan yhteydessä voidaan uusi suodatin mitoittaa vanhaan kammioon ja vesiteihin sopivaksi.

Suodatinkorimme on varustettu tukiverkkolevyllä, joka takaa korin jäykän rakenteen ja suojaa varsinaista suodatinverkkoa vaurioitumasta. Korirakenteemme ansiosta useissa kohteissa myös kapasiteetin kasvattaminen aiemmasta on mahdollista.

Automaattivälppäämöt

Välppiä käytetään ketjukori- ja rumpusuodattimien esiasteena isojen roskien erottamiseen vedestä ennen veden kulkeutumista suodattimeen. Koneellisen välpän harakauha poistaa roskat välpästä mekaanisesti, joten sitä ei tarvitse erikseen puhdistaa. Välpissämme on luja ja yksinkertainen rakenne, joka tuo luotettavuutta ja takaa pienen energiankulutuksen. Koneellisen välpän ohjauksen voi tarvittaessa automatisoida, jolloin se toimii täysin itsenäisesti.

Tarjoamme palveluita aina laitteiden esisuunnittelusta valmiiden välppäämöjen ennakoivaan kunnossapitoon.

Kunnossapito

Pidämme huolen, että asiakkaamme raakavesisuodattimet ovat kunnossa asennuksen jälkeenkin, ja olemme valmiit kunnostamaan niitä tarpeen tullen. Teemme säännöllisesti tai asiakkaan pyynnöstä kuntotarkastuksia valmistamillemme sekä muiden valmistajien mekaanisille raakavedenkäsittelylaitteille. Laadimme niistä aina kirjallisen raportin. Asiakas saa arvion koneen senhetkisestä kunnosta sekä huolto- ja varaosatarpeista.

Pidämme siis yhteyttä asennuksen jälkeenkin! Jokainen asiakas on meille tärkeä; teemme laatua kunkin tarpeiden mukaan.

Alihankinta

Alihankintavalmistuksemme kattaa raakavedenkäsittelylaitteiden varaosien lisäksi vaativien pienerien suunnittelun ja valmistuksen.

Erityisosaamistamme ovat hitsattavat, ruostumattomat ja haponkestävät ohutlevyrakenteet.

Palvelumme

Suunnittelu

Valmistus

On site Asennus

Huolto

Varaosapalvelu

Kausitarkastukset

Laadunvalvonta

Ennakoiva
kunnossapito

We keep your water flowing

Kiinnostuitko?